پردیس سامیت ۱۴۰۳ برگزار شد

پردیس سامیت 1403

به گزارش روابط عمومی منطقه بین‌المللی نوآوری ایران، هشتمین دوره رویداد پردیس سامیت باحضور اعضای مرکز شتابدهی نوآوری روزهای ۱۸ و ۱۹ مهرماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار شد.

در بخش اول رویداد رضا بخشی آنی معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در پردیس سامیت ۱۴۰۳ از عزم معاونت علمی برای چابک‌سازی ساختار خود خبر داد. وی افزود: یکی از موضوعاتی که در دولت چهاردهم به دنبال آن هستیم، ورود بیشتر صنایع بزرگ و هولدینگ‌های صنعتی به حوزه فناوری و ارتباط آنها با این زیست بوم است. باتوجه به بلوغ نسبی حوزه‌های مختلف فناوری این ارتباط را دنبال خواهیم کرد.

سید علی هزاوه معاون امور فناوری پارک فناوری پردیس در رویداد پردیس سامیت ۱۴۰۳ با اشاره به ۱۰ سالگی مرکز شتابدهی نوآوری گفت: پردیس سامیت امسال به بررسی عملکرد ۱۰ ساله این مرکز و تجربیات شتابدهنده‌ها می‌پردازد.

وی افزود: در یکی از پنل‌های پردیس سامیت سال گذشته، ایجاد زیست بوم های مختلف با استفاده از تجربه جنگل بارانی بحث شد. امسال در بخش‌های مختلف پردیس سامیت با استفاده از این مفهوم به بررسی عملکرد اعضای مرکز شتابدهی نوآوری می‌پردازیم.

هزاوه ایجاد زیست‌بوم، تجربه همکاری زیست بوم‌ها، نقش واسطه‌ها در ایجاد ارتباط زیست‌بوم‌ها، تجربه ورود غیر مرتبط به زیست‌بوم، تجزیه ادغام زیست‌بوم‌های کوچک و ایجاد زیست بوم بزرگ و نقش نهادهای حمایتی در توسعه زیست بوم را از موضوعاتی برشمرد که در پردیس سامیت ۱۴۰۳ مورد بررسی قرار می‌گیرد.

معاون امور فناوری پارک فناوری پردیس در پایان گفت: تقدیر از شتابدهنده‌ها و مراکز کار اشتراکی، دیگر برنامه پردیس سامیت ۱۴۰۳ است که در روز دوم این رویداد برگزار می‌شود. در ادامه در سخنرانی تخصصی، احمد نیکپور مدیر عامل شتابدهنده تپش تجربیات خود را در از راه‌اندازی شتابدهنده در حوزه تجهیزات پزشکی به مخاطبان بیان کرد.

برنامه جشن ده سالگی مرکز شتابدهی نوآوری و پنل این بخش با حضور علی هزاوه، مهدی عظیمیان و احمد عطارزاده به عنوان مدیر پنل در ادامه برگزار شد.

بخش دوم رویداد که از ساعت ۱۴ آغاز شد شامل موارد زیر بود:

-سخنرانی با موضوع چگونه باغچه شتابدهندهها سبز می‌شود؟ (با نگاهی به نقش اصلی شتابدهنده‌های نوآوری در اکوسیستم نوآوری) توسط علیرضا عالمی مدیر عامل شتابدهنده تپش

-سخنرانی با موضوع نقش سرمایه در سبز ماندن باغچه‌های گلرنگ (با نگاهی به نقش سرمایه‌گذاری خطرپذیر در کمک به گروه صنعتی گلرنگ) توسط سولماز صادق نیا مدیر عامل گلرنگ ونچرز

-سخنرانی با موضوع خوبه باغچه‌هامون رو یکی کنیم؟ (تجربیات ادغام شتابدهنده‌ها و کوورک‌ها) توسط سهیل عباسی عضو هیئت مدیر هم‌آوا

– پنل تخصصی با موضوع زنبورها بین باغچه‌ها چه می‌کنن؟ (نقش بروکرها در اکوسیستم نوآوری) 

-دورهمی آتش

روز دوم رویداد با سخنرانی محسن پیلان‌نژاد مدیر کل دفتر برنامه ریزی و امور اقتصادی پارک فناوری پردیس با موضوع قصه شکل‌گیری یک باغ بزرگ آغاز شد. در ادامه پنل با موضوع تجربیات ماندگاری شتابدهنده‌ها با حضور محمد صادق سبحانی مدیر عامل شتابدهنده تریگ‌آپ، امیرحسین کارآگاه مدیر عامل سابق شتابدهنده پرسیس ژن، مهدی صداقت مدیر عامل شتابدهنده خانه نوآوری و کاوه گودرزی مدیر عامل شتابدهنده جهش به عنوان مدیر پنل برگزار شد.

سخنرانی سرکار خانم آیت حسینی با موضوع از مزرعه تا جنگل بارانی چرا؟ و چگونه؟ و پنل با موضوع نقش مارکتینگ در رونق باغچه‌ها با حضور هادی مرادی مدیر رسانه دی ام بورد و حمیدرضا نظری بنیانگذار پرس‌لاین از دیگر برنامه‌های بخش اول رویداد بود.

بخش دوم رویداد با برگزاری پنل با موضوع باغچه کوورک‌ها چه میوه‌هایی می‌دهد و حضور مجید دهبیدی‌پور رئیس سابق پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، احسان فقیه   مدیر عامل شتابدهنده پویتک، سرکار خانم هدی پیروی مدیر عامل فضای کار اشتراکی کارواریوم مشهد، مرتضی دانش مدیر عامل مرکز نوآوری زی‌تک و فرشاد جعفرپور دبیر انجمن فضاهای کار اشتراکی آغاز شد. در ادامه و برنامه اختتامیه رویداد از برترین‌ اعضای مرکز شتابدهی نوآوری در سال ۱۴۰۲ تقدیر شد. داود ابراهیمی در این بخش تعداد تیم‌های جذب شده در دوره پیش‌شتابدهی، تعداد تیم‌های حاضر در دوره شتابدهی، تعداد خروجی موفق و گردش مالی را مهمترین شاخص‌های انتخاب برترین شتابدهنده‌ها برشمرد. این رویداد با عکس دسته جمعی یادگاری شرکت‌کنندگان به پایان رسید.

دسته بندی مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *